Vi mangler hænder til fremtidige spændende projekter.

 

Vi søger en fremtidig medarbejder/freelancer, der har lyst til at arbejde med anlægsgartner opgaver, til opstart hurtigst muligt. Vi forventer at du har lidt erfaring med faget eller er uddannet anlægsgartner. Stillingen kan både besættes fuldtids eller deltids (hvis du som freelancer har andre opgaver indimellem).

Have & Anlæg v. Hans Nielsen ApS er en mindre anlægsgartner virksomhed ved Herning.

Vores kernekompetencer er speciel belægning, chaussesten og pigsten. Etablering af træterrasser. Anlæg og pleje af græsplæner og rullegræs. Etablering af alleer og beplantnings projekter. Samt pleje og vedligehold af udførte beplantnings projekter.

Nøgleord i virksomheden er Orden, planlægning og kvalitet, så kan du se dig selv i den ramme vil det absolut være et plus. Som arbejdsgiver er det vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø. Det gælder både det psykiske – at vi taler ordentligt til hinanden og respektere forskelligheder. Samt det fysiske – at vi har de hjælpemidler der skal til for at arbejdet ikke bliver for belastende.

Du skal som minimum have kørekort B. samt bil.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe og tage en snak med Hans for yderligere information, ellers send os en ansøgning med tilhørende CV. Vi tager løbende ind til samtaler.

Kontakt os

+45 21 75 15 86
hn.haveoganlaeg.com
CVR.nr.: 41 94 67 41

Find os

Ørnhovedvej 12
7400 Herning

© Have og anlæg v. anlægsgartner Hans Nielsen 2024